Mijn liefde voor interieur...

ontstond al op jonge leeftijd. Mijn ouders waren dol op design en kunst, en namen me vaak mee naar leuke designbeurzen en exposities. Daar, als kleine meid, raakte ik voor het eerst betoverd door kunst en bijzondere meubels. Die liefde voor design nam ik mee in mijn volwassen leven en werd zo mijn favoriete hobby.


Hoewel ik carrière maakte in marketing, bleef mijn fascinatie voor interieurontwerp onverminderd. Thuis was ik altijd bezig met het verschuiven van meubels en het gezellig maken van mijn huis. Een paar jaar geleden besloot ik eindelijk mijn passie serieus te nemen en startte ik een opleiding in interieurontwerp & styling. Dat was een keerpunt waardoor ik mijn creativiteit nu echt kon storten op het maken van mooie, persoonlijke interieurs.

En hier ben ik nu, bezig met wat ik het allerleukste vind! Wat me echt voldoening geeft, is samen met mijn klanten iets neerzetten dat niet alleen mooi is, maar ook echt bij hun smaak en woonwensen past.

In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om met geweldige klanten te werken en samen te werken aan prachtige ruimtes. Elk project voelt als een nieuw avontuur, een kans om iets speciaals te maken dat langdurig plezier geeft. 

En samen kunnen we ook jouw huis omtoveren tot iets bijzonders!


Liefs,


Oda